Qu’est-ce que la technologie ionique ?

Wat is ionische technologie?

Welkom bij je ultieme gids om de kunst van het drogen van haar onder de knie te krijgen!

Een essentieel accessoire in elke badkamer die naam waardig is, de föhn is veel meer dan een eenvoudig hulpmiddel om onze lokken te drogen. Het is onze bondgenoot bij het temmen van weerbarstige manen en ervoor te zorgen dat elke dag een goede haardag is. Maar wat weet je eigenlijk over deze tool?

Laten we de ionische technologie demystificeren:

U heeft waarschijnlijk al eerder van ionische technologie gehoord, maar weet u hoe het echt werkt en waarom dit uw volgende haarinvestering zou moeten zijn? Statische elektriciteit, vaak verantwoordelijk voor elektrisch haar, is het resultaat van negatief geladen deeltjes die interageren met positief geladen deeltjes. Wanneer de luchtvochtigheid laag is, zoals in de winter, wordt deze statische elektriciteit onze ergste haarvijand.

Gelukkig komt de ionische technologie te hulp door negatieve ionen te genereren om deze statische elektriciteit te verminderen. Deze ionen sluiten de haarschubben en zorgen voor een onvergelijkbare glans en zachtheid. Bovendien breken ze waterdruppels af, waardoor het droogproces wordt versneld. Resultaat: zijdezacht haar en kortere droogtijd.

Macht begrijpen:

Het wattage van een haardroger is een indicator voor het vermogen ervan. Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de föhn is en een stroom warme lucht produceert. Er moet echter ook rekening worden gehouden met de textuur van uw haar: dikker haar heeft over het algemeen een hoger vermogen nodig om effectief te kunnen drogen.

Het belang van koude lucht:

De koudeluchtknop op je föhn zit er niet toevallig op. Als u deze functie gebruikt nadat uw haar is geföhnd, worden de haarschubben gesloten, waardoor glans wordt toegevoegd en uw stijl op natuurlijke wijze wordt vastgelegd. Het is alsof je onzichtbare haarlak aanbrengt voor langdurige fixatie.

Terug naar blog